Kräftgången forsätter för ÖSK dam – förlorade på nytt

Lördagen den 4 maj tog ÖSK dam emot Gamla Upsala på Behrn Arena. Matchen slutade 2-0 till gästerna efter ett självmål under första halvlek.

· Publicerad: 4 maj 2024 · 20.29.

Under lördagen spelades den andra hemmamatchen den här veckan för ÖSK dam. I onsdags lyckades man ta poäng på Sundsvall men kunde inte följa upp det utan förlorade idag mot Gamla Upsala med 2-0. Det innebär att man efter fem omgångar ligger på plats tio med fyra poäng.

Det finns inte så mycket att säga om ÖSK:s prestation idag, på ett varmt Behrn Arena såg laget väldigt ineffektiva ut. Man skapade ett par lägen på fasta situationer men gästerna kunde enkelt avväpna de lägen ÖSK skapade på inspel och ruscher. Saken blev inte bättre av att Gamla Upsala tidigt tog ledningen i första halvlek genom ett självmål från hemmalaget.

Andra halvlek blev händelsefattig och mot slutet av matchen kunde Gamla Upsala utöka ledningen 2-0 genom Jennifer Sjösten. Noterbart var att ÖSK bytte in Jonna Dahlberg men hon spelade bara några minuter innan en skada tvingade henne utgå från matchen. Nu väntar Jitex borta för ÖSK, de möts på Åbyvallen lördagen den 11 maj klockan 15.00.