Örebro Volley värvar Kerstin Wolf-Watz från Sollentuna

Kerstin Wolf-Watz heter Örebro Volleys senaste nyförvärv, hon kommer från Sollentuna och var under slutspelet deras bästa spelare.

· Publicerad: 8 maj 2024 · 10.13.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Volley skriver på sin Facebbok under onsdagen att de värvat Kerstin Wolf-Watz från Sollentuna. Den 187 cm långa spikern ansågs vara Sollentunas bästa spelare under SM-kvartfinalen mot just Örebro.

— Det känns superbra att nu ta steget att börja spela med toppklubben Örebro Volley. Det är ett mycket starkt lag som jag ser fram emot att lära känna och bli en del av. Jag är väldigt taggad på att kliva in i hallen, säger Kerstin Wolf-Watz.

Annons ▾

Kerstin Wolf-Watz fick ett genombrott den gångna säsongen där hon tog plats i Sollentunas startuppställning på högerkanten. I grundserien stod hon för 81 poäng men i slutspelet var hon lagets bästa poängplockare med 24 poäng på tre matcher mot Örebro Volley.

— Jag är jätteglad att Kerstin valt Örebro Volley. Hon är tidigt i sin volleyboll karriär och kommer att kunna utvecklas mycket de kommande åren. Hennes styrkor finns i hennes storlek och fysik men också i hennes vilja att bli en bättre volleybollspelare, säger Head Coach Jonas Håård.

FIKK - För att alla behövs