Elsa Arrestad klar för sin sjätte säsong i Örebro

Centern Elsa Arrestad är klar för sin sjätte säsong i Örebro Volley, detta skriver klubben på sin hemsida under fredagsförmiddagen.

· Publicerad: 10 maj 2024 · 13.35.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Volley skriver under fredagen att de förlängt med landslagscentern Elsa Arrestad. Den 25-årige centern missade hela förra säsongen pga en krånglande axel som behövde operation.

— Jag tycker att de ska bli jätteroligt att fortsätta min karriär i Örebro Volley ett år till. Det ska bli intressant att se laget och ledarstaben i en ny tappning i år. Min största prioritering nu är att komma tillbaka så fort som möjligt och kunna bidra med några fler poäng är förra året, säger Elsa Arrestad på klubbens hemsida.

Annons ▾

Elsa Arrestad är en av Sveriges bästa centrar

Den 184 cm långa centern fyller 26 i december är nu en av de äldsta och mest erfarna i Örebro Volleys trupp. Hon gjorde succé i landslaget förra året och fick allt mer speltid under landslagsåret 2023.

Elsa Arrestad är den center som var först till 300 blockpoäng i elitserien. En milstolpe hon nådde redan 23/10 2022. Samma år var hon första center att nå 1000 poäng så Elsa är en av elitseriens och Sveriges bästa centrar.

— Elsa har varit en nyckelspelare för oss i flera år och hon har hela tiden utvecklats. Det betyder mycket för vårt spel att ha en av elitseriens absolut bästa centrar i vårt lag. I årets lagbygge kommer hennes rutin också ha en stor betydelse och jag är helt säker på att Elsa kommer att göra allt för att ha chans vara i landslagstruppen igen under 2025, säger Head Coach Jonas Håård.

FIKK - För att alla behövs