Kevin Walker slutar med fotbollen – satsar på musiken

Kevin Walker avslutar fotbollskarriären, detta skriver 34-åringen på sin Instagram under onsdagen. Han kommer satsa fullt på sin musikkarriär.

· Publicerad: 15 maj 2024 · 12.17.
Arkivbild: Martin Avedal

Den före detta ÖSK-spelaren Kevin Walker avslutar fotbollskarriären, detta skriver 34-åringen på sin Instagram under onsdagen. Han kommer istället satsa fullt på sin musikkarriär.

— Jag slutar med fotboll och kommer satsa fullt på min musik framåt nu. Jag är tacksam till alla minnen jag fått uppleva, lagkamrater som jag haft äran att ge allt för och med genom åren. Inleder ett lång inlägg som Kevin Walker har skrivit.

Annons ▾

Kevin Walker föddes i Sundsvall 1989 och är bror till Robert Walker och son till fotbollstränaren Patrick Walker. Han skriver även i sitt in lägg att han fått spela med sin bror och blev tränad av sin pappa. Walkers största meriter som spelare är att han vunnit SM-Guld med AIK och Djurgården.

Kevin Walker har även representerat ÖSK vid flera tillfällen, nu senast säsongerna 2022 och 2023. Han spelade även i klubben under säsongen 2006-2007 och har spelat i ÖSK Ungdom på 2000-talet. Han avslutar inlägget med att tacka alla som stöttat honom med åren.

— Tack till alla supportrar genom åren, och till klubbarna jag representerat och alla ledare jag haft! Framför allt min familj som stöttat mig i allt.

FIKK - För att alla behövs