Teaterbuss från Nora och Lindesberg till Örebro Teater

Örebro Teater kommer arrangera teaterbuss från Nora och Lindesberg under hösten 2024 samt första halvåret 2025, detta skriver LindeKultur.

· Publicerad: 17 maj 2024 · 11.49.
Arkivbild: Martin Avedal

LindeKultur skriver i ett pressmeddelande att det kommer finnas möjlighet att åka till teaterbuss till Örebro under hösten 2024 och vid två tillfällen 2025. Detta för att för att invånarna ska kunna gå på teaterföreställningar på Örebro Teater.

— Nu kan du som bor i Lindesberg och Nora med omnejd åka teaterbuss direkt till våra föreställningar som spelas på Stora scenen kommande säsong, skriver Örebro Teater.

Annons ▾

Bussen tar besökarna komfortabelt till Örebro Teater och hem i anslutning till föreställningen. I biljetten ingår buss och teaterbiljett. Du bokar direkt via biljettsystemet på teaterns hemsida.

Presenterar programmet på LindeDagen

LindeKultur skriver också att Örebro Teater kommer medverka på LindeDagen den 22 maj, där kommer de presentera programmet. Det är första gången som Örebro Teater medverkar på Lindedagen och de kommer hålla till på Loppholmarna bredvid kulturskolans scen.

— Vi ser fram emot att vara med på LindeDagen och presentera våra teaterbussar som tar publiken till en helafton på vår teater, förklarar Lisa Arenö på Örebro Teater.

Kommande teaterbussar från Lindesberg via Nora

  • Lördag 19 oktober 2024: Brott och straff av Fjodor Dostojevskij.
  • Lördag 11 januari 2025: Köket är hemmets hjärta av Agnes Lidbeck.
  • Lördag 29 mars 2025: Sanningen inför rätta av Andreas Boonstra.

FIKK - För att alla behövs