Johnossi kommer till Örebro i oktober

Idag släppte Johnossi nya låten San Antonio samtidigt bekräftade duon att de kommer till Örebro i oktober för att spela på Frimis.

· Publicerad: 24 maj 2024 · 13.45.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Johnossi kommer till Örebro för att spela på Frimis, detta kunde arrangören Laweka Events skriva om under fredagen. Duon som är aktuella med nya låten San Antonio kommer släppa nytt album i september.

— Varje gatuhörn i varje stad bär på en egen historia. En nära vän till oss upplevde något mycket dramatiskt i en amerikansk storstad. Det var denna berättelse, blandat med egna erfarenheter och en nypa fantasi som gav liv åt dramat i låten, beskriver Johnossi.

Annons ▾

Samtidigt avslöjar bandet att det blir långa turnéer genom Sverige, Skandinavien och Europa under hösten och vintern 2024-2025. Ett av stoppen blir Örebro och Frimis den 18 oktober, biljetterna till turnén släpps nu på måndag den 27 maj klockan 10:00.

Sverigespelningar med Johnossi

  • 12 okt Norrköping, Flygeln
  • 18 okt Örebro, Frimis
  • 1 nov Eskilstuna, Lokomotivet
  • 2 nov Linköping, Konsert & Kongress

FIKK - För att alla behövs