Sofia Andersson förlänger med Örebro Volley

Örebro Volley har förlängt kontraktet med ännu en nyckelspelare, passaren Sofia Andersson som går in i sin 6:e säsong med klubben.

· Publicerad: 29 maj 2024 · 20.53.
Foto: Martin Avedal

Örebro Volley skriver under onsdagskvällen att de har förlängt kontraktet med passaren Sofia Andersson. Hon var med i guldlaget från i våras och går nu in i sin 6:e säsong med klubben.

— Jag ser redan fram emot att få dra igång med nästa säsong. Det ska bli spännande att ta nästa steg och fortsätta utvecklas tillsammans med Örebro Volley. Dessutom känns det extra roligt att få göra det tillsammans med alla spännande nyförvärv, säger Sofia Andersson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Norsjöfostrade Sofia Andersson har varit med om flera framgångar i Örebro Volley. SM-guld, två SM-silver och två segrar i Grand Prix har hon redan hunnit med i klubben och hon blir nu en av de mest rutinerade i årets lagbygge.

— Sofia Andersson kommer att vara en av våra nyckelspelare kommande säsongen. Dels i rollen som passare men trots sina unga 24 år så kommer hon vara en av de äldsta i laget. Hennes styrkor ligger i precisa passningar och tillsammans med hennes erfarenheter från SM-slutspel och landslag kommer vara viktiga för årets lagbygge säger, Head Coach Jonas Håård.

FIKK - För att alla behövs