ÖSK räddade poäng efter sent mål mot Oddevold

Kalle Holmberg räddade poäng åt ÖSK under söndagen när laget spelade 2-2 mot gästande Oddevold, matchen var en av de sämre under den här säsongen.

· Publicerad: 2 juni 2024 · 17.15.

Söndagen den 2:e juni tog ÖSK emot Oddevold hemma på Behrn Arena. Matchen startade klockan 13:00 och solen stod högt, i den stekande värmen spelade de bägge lagen 2-2 efter att Kalle Holmberg gjort mål på stopptid.

ÖSK får se poängräddningen av Holmberg som en klen tröst, en poäng är ändå en poäng. Men matchen var långt ifrån bra, och hade motståndet varit bättre så hade gästerna åkt hem med tre poäng idag. Oddevold var det bättre laget men långt ifrån ett bra lag, ÖSK bjöd i dem bra i matchen och de fick många fina lägen som bara rann ut i sanden.

Dock skulle Oddevold ta ledningen två gånger under matchen, först i den 40:e matchminuten genom Olle Kjellman Odblad. Detta var i första halvlek, en av de sämre halvlekarna på Behrn Arena. Andra halvlek blev mer underhållande målmässigt iaf, Valgeir Valgeirsson kunde snyggt sätta 1-1 i den 57:e minuten medan Assad Al Hamlawi gav gästerna ledningen på nytt i den 80:e minuten.

Kalle Holmberg skulle tillslut få sista ordet när han på stopptid tryckte in 2-2. Annars blev det ett irriterat avslut på matchen, det kändes som alla var sura på varandra och domaren fick utstå kritik från både spelare och publik. Noterbart var att ÖSK även blev utbuade när domaren blåste av första halvlek.