KIF Örebro tog säsongens första seger efter 4-1 mot BP

Efter nio omgångar kunde KIF Örebro inkassera sin första seger för säsongen, den kom på hemmaplan mot BP under nationaldagen.

· Publicerad: 6 juni 2024 · 21.15.
Arkivbild

Under nationaldagen tog KIF Örebro emot BP hemma på Behrn Arena. Och äntligen fick örebrolaget jubla då man vann med 4-1. Det var första segern under säsongen och det tog hela nio omgångar för laget att fixa en trepoängare.

Molly Johansson inledde målkalaset i den 34:e matchminuten och Sanni Ojanen utökade till 2-0 några minuter senare. I början av andra halvlek kunde Nora Harnes Håheim sätta 3-0 och i den 65:e minuten gjorde Inka Sarjanoja 4-0. På stopptid kunde BP genom Ellinor Johansson fastställa slutresultatet 4-1.

Annons ▾

Segern var viktig för KIF, men laget ligger kvar på näst sista platsen i tabellen. Man har en poäng upp till Linköping som tar emot jumbon Trelleborg nu på lördag. I nästa omgång tar även KIF emot Trelleborg på hemmaplan, då har man chansen att bygga vidare på dagens seger.

FIKK - För att alla behövs