KIF Örebro tappade poäng mot jumbon Trelleborg

Ashley Barron gjorde 1-0 på hörna för KIF Örebro, trots det kunde tabelljumbon Trelleborg få med sig en poäng under kvällens omgång.

· Publicerad: 12 juni 2024 · 22.46.

KIF Örebros mardrömssäsong fortsätter, under onsdagen tog man emot tabelljumbon Trelleborg och tappade i slutminuterna ledningen vilket resulterade i enbart en poäng. Moa Karlsson skickade in 1-1 i den 84:e matchminuten.

I förra omgången kom KIF:s första seger för säsongen, då hemmaslog man BP med 4-1. Nu när Trelleborg kom på besök förväntade man sig att Örebro kunde bygga vidare och ta en ny seger mot ett sämre motstånd. Men det blev en ganska smärtsam händelsefattig match, framför allt under första halvlek där det kändes som hemmalaget mest rullade boll och slog meningslösa inlägg.

Annons ▾

När KIF under andra halvlek fick en hörna kom tillslut det förlösande målet. I den 54:e matchminuten gjorde Ashley Barron 1-0. Men efter målet kändes det som KIF tappade koncentrationen och blev mer stressade. Trelleborg ökade pressen och fick utdelning när Moa Karlsson gjorde 1-1. Samtidigt kryssade även AIK borta mot BP, två lag som slåss om samma placeringar som KIF.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs