ÖSK dam tog tre nya poäng efter seger mot Uppsala

ÖSK dam tog en ny trepoängare på Grönpepparparken då man under torsdagen slog Uppsala med 1-0, Ella Gunnarsson gjorde målet.

· Publicerad: 13 juni 2024 · 23.03.
Arkivbild: Pressbilden

Torsdagen den 13 juni tog ÖSK emot Uppsala på Grönpepparparkens IP och det slutade med en hemmaseger. Ella Gunnarsson satte 1-0 under första halvleken och det blev även slutresultatet. Det innebär att laget fortfarande är obesegrade på Grönpepparparken.

Det blev en intressant match där Uppsala till än början förde spelet och pressade för att ta ledningen. Men det var som sagt ÖSK som skulle göra mål, dessutom under en period då man tog över spelet. I början av andra halvlek lyckades ÖSK stå emot en ny anstormning från gästerna, man hade på slutet bud på mer mål men matchen slutade 1-0.

Annons ▾

ÖSK dam har blandat och gett under säsongen, detta var tionde omgången och man är fortfarande obesegrade på Grönpepparparken då man har en seger och ett kryss sen tidigare. Men på bortaplan har man fyra raka förluster och man ligger på en tiondeplats i tabellen, enbart en poäng ner till negativt kval.

FIKK - För att alla behövs