Nu är Open Art igång – sätter färg på Örebro

Lördagen den 15 juni invigdes den åttonde upplagan av Open Art. Örebro Tribune har varit på plats för att dokumentera 2024 års upplaga.

· Publicerad: 15 juni 2024 · 17.39.

Äntligen är Open Art tillbaka, lördagen den 15 juni invigdes 2024 års upplaga i centrala Örebro. Evenemanget kommer att hålla på hela sommaren fram till den 8 september. Örebro Tribune har under dagen varit på plats och beskådat flera av konstverken.

Under lördagen var det fullt med olika uppträdanden och uppvisningar runt om i centrala Örebro. Samtidigt så gick det beskåda flera konstverk. De som redan blivit omtalade är den färgglada kostymen Karl XIV Johan fick, samt moderkakan i Svartån.

Annons ▾

Det här är den nionde upplagan av Open Art och det skulle vara en mindre upplaga den här gången, men trots det känns hela inramningen stor. Man måste gå flera gånger för att hitta allt som går att beskåda. Detta evenemang sätter verkligen färg på staden under sommaren.

Här kommer ett bildspecial från Open Art 2024 som äger rum i de centrala delarna av Örebro under perioden 15 juni – 8 september.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs