Skottlossning mot lägenheter i Oxhagen under natten

Två lägenheter i ett flerfamiljshus i Oxhagen blev under natten mot söndagen beskjutna, polisen rubricerar det som försök till mord.

· Publicerad: 16 juni 2024 · 09.30.
Foto: Örebro Tribune
Arkivbild: Örebro Tribune

Flera lokala medier i Örebro rapporterar om en skottlossning som ska ha ägt rum i stadsdelen Oxhagen under natten mot söndagen. Minst två lägenheter ska blivit beskjutna.

Enligt uppgifter var det vid klockan 03:13 som ett flertal skott avlossades mot ett flerfamiljshus. Skotten ska gått igenom fönsterrutor till en av lägenheterna där det befanns sig personer. Under söndagsmorgonen ska polisen även upptäckt skotthål i en till lägenhet på den aktuella platsen.

Annons ▾

Händelsen är i nuläget rubricerad som försök till mord. Det är även oklart hur många personer som befann sig i lägenheterna, men minst tre personer varav ett barn ska blivit utsatta. Polisen har i nuläget ingen misstänkt för brottet.

FIKK - För att alla behövs