Maja Bodin nickade hem segern till KIF Örebro

Maja Bodin blev stor matchhjälte när hon under lördagen nickade in 1-0 till KIF Örebro, målet innebar att man slog Djurgården.

· Publicerad: 6 juli 2024 · 18.50.

Under lördagen tog KIF Örebro en efterlängtad seger när de besegrade Djurgården med 1-0. Matchhjälte blev Maja Bodin som nickade in segermålet under andra halvlek, detta är KIF:s andra seger för säsongen.

Det har inte varit någon munter säsong för KIF Örebro, laget hade inför dagens match enbart tagit en seger och 6 poäng. Det var mycket som tydde på att femteplacerade Djurgården skulle ta hem det här, även om gästerna historiskt haft svårt på Behrn Arena. Och Djurgården hade drivet i sitt spel och skapade tryck mot målet.

KIF Örebro svarade dock med flera vassa kontringar, framför allt hade Molly Johansson en boll i ribban under första halvlek. Maja Bodin som dragits med skador under inledningen av säsongen blev inbytt i den 63:e minuten, hon behövde sju minuter på sig innan hon nickade in 1-0. Djurgården satte en enorm press mot KIF för att få in en kvittering, men hemmalaget höll emot och kunde ta en viktig seger.