Ahmed Yasin återvänder till ÖSK Fotboll

Den 33-årige anfallaren Ahmed Yasin återvänder till ÖSK Fotboll skriver man på sin hemsida, detta kommer bli hans tredje sejouren i klubben.

· Publicerad: 15 juli 2024 · 11.41.
Ahmed Yasin och Jiloan Hamad firar ett mål i Superettan 2022, foto: Martin Avedal

Ahmed Yasin är klar för ÖSK Fotboll, detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under måndagen. Detta är andra gången den 33-årige anfallaren återvänder till klubben.

— Vi är glada att Ahmed är tillbaka i ÖSK. Han har tränat med oss under sommaren och har en kort startsträcka in i gruppen. Hans hastighet och förmåga att springa i djupled med bra timing är vass och han har ett bra avslut med båda fötterna. Ahmed har en bra spelförståelse och en härlig attityd på planen, han gör alltid sitt max när han spelar. Han kommer från en bra säsong med mycket poäng och vi hoppas att han kan fortsätta göra poäng hos oss, säger Huvudtränare Christian Järlder på klubbens hemsida.

Annons ▾

Detta blir tredje sejouren i ÖSK för Ahmed Yasin, under sina två tidigare sejourer noterades han för över 130 tävlingsmatcher i klubben. Ahmed kom till ÖSK från BK Forward 2011 och blev kvar till 2015. Under sommaren 2021 återvände han till Örebro men han drogs med en knäskada och spelade enbart i de sista tre omgångarna av Allsvenskan. Han spelade även i klubben under 2022, då blev det 26 matcher i Superettan.

— Det är otroligt skönt och betyder mycket för mig. Det känns som rätt tidpunkt att komma hem, det passar bra med familjen och det är tryggt. Sen är det en utmaning men jag ser fram emot att ta mig an det och försöka att hjälpa till så mycket jag kan. Det är som sagt en ung trupp och jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och rutin. Jag vill hjälpa till genom att göra mitt bästa på planen för att stärka och lyfta laget till vad jag tror en bra höst. Jag är tacksam att få ta på mig ÖSK-tröjan igen och gör som ni brukar göra, var på plats och heja fram oss mot tre poäng så kommer det bli en intressant höst, säger Ahmed Yasin.

FIKK - För att alla behövs