Bildspecial – Uno Svenningsson på Stadsträdgården

Under fredagen uppträdde Uno Svenningsson på Stadsträdgården i Örebro, på plats var Örebro Tribune för att bevaka konserten.

· Publicerad: 19 juli 2024 · 22.37.

Fredagen den 19 juli spelade artisten Uno Svenningsson på Stadsträdgården i Örebro. Spelningen var en del av den turnén han nu genomför för att fira 40 år som artist. Den snart 23-åriga Elin Wiigh agerade i kväll förband åt huvudakten.

Det var en perfekt kväll då regnet hade försvunnit och den efterlängtade sommarvärmen var tillbaka. Och på mysiga Stadsträdgården skulle under kvällen Uno Svenningsson uppträda. Det här var tredje helgen i rad som det ägde rum konserter på platsen. Första helgen gästade bland annat Magnus Carlsson samt Orup trädgården och förra helgen drog Niklas Strömstedt fullt hus.

Annons ▾

Slutsålt var det inte ikväll men det var ändå en stor mängd publik som letats sig ner till Stadsträdgården. Elin Wiigh klev upp runt klockan 20:00 och spelade i ca en kvart innan kvällens huvudakt Uno Svenningsson äntrade scenen. Han bjöd publiken på flera favoriter från hans låtskatt, allt från ballader till rockigare historier. Här kommer ett par bilder från spelningen med Uno Svenningsson.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs