ÖSK värvar mittfältaren Erik Andersson

ÖSK Fotboll värvar den 27-årige mittfältaren Erik Andersson, han kommer senast från spel i danska andradivision-klubben FC Helsingör.

· Publicerad: 25 juli 2024 · 18.47.
Arkivbild: Martin Avedal

ÖSK Fotboll kunde idag meddela att de värvat Erik Andersson. Den 27-årige mittfältaren ansluter senast från FC Helsingör och skriver ett kontrakt som ligger på 2,5 år skriver klubben på sin hemsida.

— Det känns jättebra och det ska bli superkul att få dra igång. Jag hade ett bra snack med Järdler där vi hade samma syn på saker, både nutid och framtid. Jag kommer kunna bidra med rutin och hoppas även på en del poäng framåt. Det ska bli kul att träffa alla och jag längtar till att jag får spela framför den fina publiken som finns här, säger Erik Andersson.

Annons ▾

Erik Andersson är född 1997 och kommer från Landskrona, han har IK Wormo som moderklubb. Som junior hamnade han i Landskrona BoIS där han även som 15-åring gjorde debut i Superettan 2012. Därefter har han representerat lag som Malmö FF, Trelleborg, Sundsvall och nu senast FC Helsingör i Danmarks andraliga. Idag blev han klar för ÖSK Fotboll.

— Erik är en skicklig och välutbildad mittfältare. Han är trygg med bollen och har en vilja att spela framåt och skapa chanser. Han rör sig bra och är en typisk box- till boxmittfältare. Eriks styrkor finns i offensiven och genom hans karriär har han alltid bidragit med mål och poäng till sina lag. Vi har haft kontakt tidigare och det är en kille jag haft koll på, säger Huvudtränare Christian Järdler.

FIKK - För att alla behövs