Bjuder in till utomhusbio i Kumla stadspark

Kumla kommun bjuder in till en kostnadsfri utomhusbio i Kumla stadspark, där kommer man visa den svenska komedin Ett sista race.

· Publicerad: 7 augusti 2024 · 13.46.
Filmen Ett sista race visas på en utomhusbio i Kumla Stadspark. Foto: SF Studios

Fredagen den 9 augusti bjuder Kumla kommun in till utomhusbio med filmen Ett sista race. Visningen kommer att äga rum vid friluftsscenen intill Kumlasjön i Kumla stadspark.

— När vi frågade våra medborgare vad de önskade mest denna sommar, var svaret tydligt – utomhusbio. Därför är vi glada att kunna erbjuda en efterlängtad filmvisning under bar himmel, skriver Kumla kommun i ett pressmeddelande.

Annons ▾

En underhållande actionkomedi

Nu på fredag, den 9 augusti, kl. 21.00 är alla välkomna till friluftsscenen i Kumla stadspark för att inta sina platser och njuta av filmen Ett sista race, en actionkomedi för hela familjen. Ta med picknickfilten och packa picknickkorgen för att maximera upplevelsen. Det kommer också finnas möjlighet att köpa popcorn, godis och dricka på plats.

— Vi tror att detta kommer att bli en av sommarens höjdpunkter och hoppas på fint väder för kvällen. Skulle regnet komma kan det vara bra att ha med sig ett extra paraply och regnkläder, säger Isabelle Sjögren, evenemangskoordinator på Kumla kommun.

En kväll för alla

De ser fram emot en fantastisk kväll tillsammans och hoppas på stor uppslutning från både invånare och besökare. För att göra evenemanget tillgängligt för alla, erbjuder Kumla kommun ett särskilt område för personer med funktionsnedsättning.

— Vi ses i Kumla stadspark för en härlig kväll med utomhusbio – helt kostnadsfritt, förstås, skriver man i pressmeddelandet,

Info

  • Fredagen den 9 augusti kl. 21.00
  • Filmen börjar kl. 21.30 och avslutas kl. 23.30
  • Friluftsscenen intill Kumlasjön i Kumla stadspark
  • Adress: Vattugatan 24, Kumla
  • Fri entré!

FIKK - För att alla behövs