Örebro Volley värvar liberon Maya Persson

Örebro Volley kunde under onsdagen meddela att de värvat liberon Maya Persson. Hon kommer senast från spel i seriekonkurrenten Sollentuna.

· Publicerad: 7 augusti 2024 · 13.31.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Volley kunde under onsdagen meddela att de värvat liberon Maya Persson. Hon kommer senast från spel i seriekonkurrenten Sollentuna och Örebro skriver på sin hemsida att hon är en ung talang.

— Maya är ung men har redan erfarenhet av att spela libero i elitserien. Hon kommer redan i höst visa att hon kommer att vara en tillgång i vårt så viktiga spel i baklinjen där servemottagning och försvar är grunden för att vinna matcher. Maya är otroligt snabb och med hennes attityd så finns det inga omöjliga bollar, säger Head Coach Jonas Håård.

Annons ▾

Maya Persson kommer från talangfabriken Habo Wolley och hon har spelat libero i Sollentuna i två säsonger och gick innan dess på volleybollgymnasiet i Falköping. Hon har representerat Sverige i ungdoms- och juniorlandslaget, nu är hon redo för nya utmaningar i Örebro Volley.

— Efter två säsonger i Sollentuna kände jag att det var dags för nya utmaningar. Jag tror det är i Örebro Volley jag kommer att utvecklas ännu mer och jag ser fram emot en spännande och rolig säsong med Örebro, säger nyförvärvet Maya Persson.

FIKK - För att alla behövs