Nytt målkalas på Behrn Arena när ÖSK slog Gefle

Kalle Holmberg blev återigen tvåmålsskytt när ÖSK bjöd på ett nytt målkalas när man besegrade Gefle med 4-1 under lördagen.

· Publicerad: 17 augusti 2024 · 19.15.

Lördagen den 17 augusti tog Örebro emot Gefle hemma på Behrn Arena, det blev ett målkalas när man vann med 4-1. Det är andra hemmamatchen på rad där ÖSK vinner stort, detta efter 4-1 mot Östersund. Precis som då blev Kalle Holmberg tvåmålsskytt.

Det svänger snabbt för ÖSK, i förra hemmamatchen slog man som tidigare nämnt Östersund. Det följde man upp med att förlora borta mot Örgryte med 3-1. När man nu kom hem igen bjöd man publiken på ett nytt målkalas. Och det inleddes redan i den första spelminuten när Victor Backman på en löpning satte 1-0.

ÖSK radade upp chanser och styrde spelet, under samma spelsekvens hade både Backman och Ahmed Yasin lägen att göra mål. Det slutade med att Kalle Holmberg gjorde 2-0. Tidigt i andra halvlek satte Holmberg även sitt andra mål för kvällen. Gefle kunde reducera i 81:e minuten genom Jacob Hjelte, och gästerna hade bud på fler mål men det slutade med att Elias Barsoum på stopptid kunde kontra in 4-1. Vilket också blev slutresultatet.