Polisen rapporterar om stökig krognatt i centrala Örebro

Polisen skriver om flera incidenter kopplade till krog -och nattklubbsmiljön i Örebro under natten till lördagen, fylla, slagsmål och skadegörelse.

· Publicerad: 24 augusti 2024 · 09.43.
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro
Arkivbild

I en sammanfattning av nattens händelser har polisen uppmärksammat flera incidenter kopplade till krog -och nattklubbsmiljön i Örebro. Det har förekommit fall av misshandel, skadegörelse och narkotikabrott i anslutning till nattklubbar i centrala Örebro.

Polisen kallas vid klockan 00:51 till en nattklubb i centrala Örebro. Detta för att omhänderta en kvinna i 25-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Kvinnan blir också misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och eget bruk, våldsamt motstånd samt för två fall av försök till våld mot tjänsteman.

Annons ▾

Vid klockan 00:55 ska en person i övre tonåren och en man i 35-årsåldern ha hamnat i slagsmål med varandra vid en nattklubb men ingen ska ha behövt någon ambulansvård. De två blev avlägsnade från platsen och är misstänkta för misshandel av varandra.

En man i 35-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse efter att ha slagit sönder en ruta till en nattklubb i centrala Örebro. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Detta ska ha inträffat runt klockan 01:11.

FIKK - För att alla behövs