Magisk kväll med Victor Leksell och Molly Sandén

Under lördagskvällen spelade Victor Leksell och Molly Sandén på Gustavsvik, de bägge bjöd publiken på ett magiskt framträdande.

· Publicerad: 25 augusti 2024 · 00.20.

Under lördagen var det dags för den tredje kvällen med spelningar i Gustavsvik. Efter Hooja och Lars Winnerbäck var det dags för Victor Leksell och Molly Sandén att uppträda. Inför konserterna ska det ha sålts runt 5000 biljetter vilket är det högsta än så länge den här sommaren.

Publiken ikväll bestod av mycket kvinnor, dock i varierande åldrar. Framför scenen var det unga tonårstjejer som dominerade. Victor Leksell klev upp runt klockan 19:30 och den yngre delen av publiken tände till, några minuter in i första låten gick strömmen och ljudet försvann. Publiken fortsatte dock att sjunga vilket skapade en magisk stämning.

Annons ▾

Konserten kom igång igen efter 10-15 minuter och Leksell genomförde den utan problem. När man hör hans låtar får än tankarna till synth-rock med 80-talsprägel. Under spelningen kom även Molly Sandén upp och genomförde två låtar med Leksell.

Molly Sandén klev upp runt klockan 21:45 och precis som föregående artist hade hon en stor publik i ryggen. Sandén bjöd även på en energisk show men många upptempolåtar. Mellansnacket var även väldigt personligt för henne och där fanns även en magisk kontakt med publiken, något som många de unga tjejerna längst fram kommer minnas en lång tid framöver.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs