Dubbla fall av drograttfyllerier på Väster i Örebro

Polisen stoppade under natten vid två olika tillfällen drograttfulla bilister på Väster i Örebro. Det ska handla om unga personer i 20-årsåldern.

· Publicerad: 30 augusti 2024 · 09.22.
Polis i Örebro

Polisen rapporterar om att de under natten mot fredagen stoppat två fordon för kontroll vid två olika tillfällen. Vid bägge kontrollerna ska bilisterna uppvisat tecken på narkotikapåverkan.

Den första incidenten inträffade runt klockan 02:00 när polisen stoppade en personbil på Väster i Örebro. Föraren var en kvinna i 20-årsåldern som visade tecken på drogpåverkan. I samband med husrannsakan i bilen anträffade patrullen en mindre mängd misstänkt narkotika vilket beslagtogs.

Annons ▾

Föraren, som nu är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk, medtogs för provtagning och förhör.

Sedan runt klockan 03:00 stoppades och kontrollerade en annan personbil, också det på Väster i Örebro. Även denna förare, en man i 20-årsåldern, visade tecken på drogpåverkan. I samband med ingripande anträffades en mindre mängd narkotika vom beslagtogs.

Föraren medtogs för förhör och provtagning och är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott avseende både eget buk och innehav.

FIKK - För att alla behövs