Konserter på Krämartrappan under lördagen

Nu på lördag blir det Konserter på Krämartrappan i Örebro, detta när Live at Heart arrangeras i staden. Mellan klockan 12.00-15.30 kan man lyssna på musik.

· Publicerad: 11 september 2024 · 18.55.
Foto: Krämaren

Under lördagen kommer det äga rum spelningar på Krämartrappan i Örebro. Arrangemanget är ett samarbete mellan Krämaren, Live at Heart och City Örebro. detta skriver representanter för Krämaren i ett pressmeddelande.

— Vi är stolta att meddela att en rad internationella artister kommer att uppträda på den kulturmärkta Krämartrappan, som ligger i anslutning till den ikoniska byggnaden Krämaren i Örebro.

Annons ▾

Konserterna kommer att äga rum på Krämartrappan under lördagen den 14 september mellan klockan 12.00-15.30. För att se vilka som uppträder kan man kolla programmet på Live at Hearts hemsida.

Vill erbjuda något unikt för stadens invånare

Krämartrappan, är en del av en av Örebros mest kulturellt betydelsefulla byggnader, blir scenen för denna exklusiva spelning. Genom att bjuda in artister från hela världen vill man lyfta Örebros kulturarv till nya höjder och erbjuda något unikt för stadens invånare.

— Vi är oerhört stolta över att få vara med och skapa något unikt för Örebro. Denna konsert på Krämartrappan, med en lineup av internationella artister, är ett perfekt exempel på hur vi kan använda våra kulturarv på nya och spännande sätt”, säger Alexander Walltin, Marketing manager på Krämaren.

FIKK - För att alla behövs