Bildspecial – Live at Heart i centrala Örebro

Live at Heart firar 15 år och arrangeras nu under veckan, Örebro Tribune var under torsdagskvällen ute i Örebro för att bevaka eventet.

· Publicerad: 12 september 2024 · 23.28.

Nu har Live at Heart dragit igång igen, denna årliga showcash-festival som nu firar 15 år. I ett par dagar kommer ett flertal konserter äga rum i centrala Örebro. Vi var under torsdagskvällen på ett flertal platser där festivalen äger rum.

Vårat första stopp blev Örebro Skatepark där punkbandet Ratart spelade samtidigt som folk åkte runt i parken. Därefter gick vi vidare till Nikolaikyrkan för på Rockorgel men någon rockmusik blev det inte, utan istället bjöds publiken på filmmusik. Vilket också funkade bra i den härliga atmosfär som kyrkan kan skapa.

Annons ▾

Vi besökte även Satin för att lyssna på det charmiga indiebandet Deadline Monday innan vi kom fram till slutstationen som var Strömparterren. Och Deadline Monday gav oss mersmak på mer indie. På Strömparterren huserade skivbolaget ICEA och beskådade två av deras artister. Först intressanta akten Timberly och därefter amerikanska Hannah Aldridge. Den sistnämnda drog fullt hus.

Här kommer ett bildspecial från torsdagen när Örebro Tribune besökte Live at Heart.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs