Sabrina Phinizy återvänder till Örebro Volley

Sabrina Phinizy återvänder till Örebro Volley, detta kunde klubben skriva om i ett pressmeddelande som skickades ut under fredagen.

· Publicerad: 13 september 2024 · 10.32.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Volley kunde under fredagen meddela att spikern Sabrina Phinizy återvänder till klubben. Hon spelade i klubben så sent som säsongen 2022-23 skriver man i ett pressmeddelande.

— It’s nice to be back in the Örebro jersey again and it will be exciting to see what this younger team will be able to accomplish this season! Overall, I’m really looking forward to a great and exciting season with the team, säger Sabrina Phinizy.

Annons ▾

Den 21-årige amerikanskan har redan hunnit med tre säsonger i elitserien och alla med olika topplag. Säsongen 2021/22 spelade hon med Engelholm, säsongen därefter i Örebro Volley och den senaste säsongen i Hylte/Halmstad.

— Med Sabrina i laget så tillför vi flera för volleyboll viktiga kvaliteter. Hon håller mycket hög klass i anfall och serve. Hon har också en allt att vinna attityd som är en stor del i volleyboll och som smittar i en grupp. Jag är övertygad att Örebropubliken kommer att gilla Sabrinas aggressiva spelstil lika mycket nu som sist hon var här, säger Head Coach Jonas Håård.

FIKK - För att alla behövs