ÖSK vann hemma mot Landskrona

ÖSK tog en ny skalp hemma när man slog topplaget Landskrona hemma med 1-0. Det var ett självmål som blev avgörande för hemmalaget.

· Publicerad: 28 september 2024 · 20.06.
Arkivbild

Under lördagen tog ÖSK Fotboll emot topplaget Landskrona hemma på Behrn Arena. Och det blev en seger med 1-0 efter att gästernas lagkapten Philip Andersson styrt bollen i eget mål. Detta var den andra segern på kort till mot toppskiktet av Superettan.

ÖSK är fortfarande i behov att ta poäng för att säkra ett nytt kontrakt i Superettan. Och under andra halvlek såg det tungt ut, Landskrona pressade på för ett ledningsmål och brände många fina chanser. Istället kunde ÖSK i den 87:e minuten ta ledningen genom ett självmål.

I och med segern så skaffar sig ÖSK andrum ner till kvalplatserna. Samtidigt vann länsrivalen Degerfors hemma mot Trelleborg med 2-0, det klassiska laget har nu 50 poäng och nära ett nytt allsvenskt kontrakt.