Startar insamling för att kunna värva Kossila

Örebro Hockey startar en insamling för att kunna värva Kalle Kossila, detta skriver klubben om på sin hemsida under måndagsförmiddagen.

· Publicerad: 14 oktober 2024 · 12.19.
Arkivbild: Martin Avedal

Det var för ca 2 veckor sen som hockeysidan Hockeynews kunde skriva att Kalle Kossila skulle vara klar för Örebro Hockey. Idag meddelar klubben att de startar en insamling för att kunna värva den finske forwarden.

— Det är långt ifrån någon hemlighet att vi under en längre tid fört en dialog med Kalle Kossila. Nu är vi i ett läge där värvningen kan bli verklighet, om vi får hjälp, skriver klubben på sin hemsida.

Annons ▾

Man skriver också att ett flertal partners samt 14-3 redan har aviserat sitt stöd för insamlingen. Nu väljer man även att sträcka ut en hand till alla Örebroare som har möjlighet att vara med och bidra. Insamlingen går under namnet Löwdahls lirare.

— Att kunna addera Kalle till vårt lag skulle betyda otroligt mycket. Med sitt centerspel kan Kalle driva spelet över hela banan samtidigt som han har en spets offensivt. Kalle är en toppcenter i den här ligan och vår stora förhoppning är kunna välkomna honom till Örebro Hockey, säger Örebro Hockeys Sportchef Henrik Löwdahl.

På Örebro Hockeys hemsida kan man läsa mer om hur insamlingen går till och hur man gör att för att bidra. Klubben kommer även lotta ut priser när man når upp till vissa insamlade summor.  

FIKK - För att alla behövs