Örebro tappade poäng hemma mot Trelleborg

ÖSK tappade poäng hemma mot Trelleborg under måndagen, matchen slutade 1-1 efter att bortalaget kvitterat i den 63:e matchminuten.

· Publicerad: 24 juni 2024 · 21.06.

Måndagen den 24 juni tog ÖSK Fotboll emot Trelleborg hemma på Behrn Arena. Inför matchen hade ÖSK inte vunnit på de fem senaste omgångarna då man bland annat förlorade borta mot Helsingborg förra helgen. Och även ikväll blev det poängtapp när matchen slutade 1-1.

Det blev även en tröttsam första halvlek där inget av lagen skapade några farligare målchanser utan målen skulle komma i andra halvlek. Det var även Örebro som tog ledningen, Kalle Holmberg hittade målet i den 56:e matchminuten. Men glädjen blev kortvarig, redan i den 63:e matchminuten kunde Hady Saleh Karim kvittera för Trelleborg.

Örebro ligger i nuläget kvar på negativt kval, de har en poäng upp till säker mark, men samtidigt fyra poäng ner till jumboplatsen när där Sundsvall i nuläget ligger. Samma lag är ÖSK:s motståndare i nästa omgång, lördagen den 29 juni möts de på NP3 Arena.