Ny sökinsats på tisdag efter försvunna Patrik – behöver all hjälp vi kan få

Tisdag den 11 juli klockan 15.00 så arrangeras en ny sökinsats i Hallsberg efter Patrik

· Publicerad: 10 juli 2017 · 00.28.
Hitta-Patrik-Foto-Privat

FIKK som är en frivilligorganisation arrangerar tillsammans med facebookgruppen Hitta Patrik ett nytt sök i Hallsberg på tisdag den 11 juli. Man önskar nu all hjälp som finns att tillgå i form av material och frivilliga till sökinsatsen.

Sju veckor sedan försvinnandet

Det har nu gått drygt sju veckor sedan Patrik försvann. Den 22 maj klockan 14.45 så sågs Patrik på Centralstationen i Hallsberg, han har gått av på fel station när han är på väg hem till föräldrahemmet i Malmö.

Annons ▾

Tidigare artikel om försvunna Patrik.

Sökinsats – tisdagen den 11 juli, klockan 15.00 i Hallsberg

FIKK kommer påbörja den nya sökinsatsen på tisdagen den 11 juli, klockan 15.00 i Hallsberg. Plats och utgångspunkten är i närhet av återvinningscentralen vid Lertagsgatan och Kajsabacksvägen i Hallsberg. Arrangören från FIKK meddelar att det går bra att ansluta löpande under kvällen.

Du bör vara utrustad för kläder efter väder, framförallt sökning i skogsmark -område.

Åldersgräns för att vara med och delta i den anordnade sökinsatsen är 18 år!

FIKK och gruppen Hitta Patrik vill hitta er förare med vägregistrerade ATV (Fyrhjulingar) som kan närvara vid eftersök i Hallsberg från och med kommande tisdag och gärna under dom resterande dagar.

FIKK – ännu en frivilligorganisation men ändå så olik alla andra

FIKK är en frivilligorganisation – Frivilliga Insatser vid Kris och Katastrof och har sedan mer än två år växt fram. Vid större händelser så finns det fantastiskt många duktiga människor och organisationer i vårt land som vill och kan hjälpa till vid dessa tillfällen. Nu hjälper man till och finns med och arrangerar sökinsats efter Patrik som under flera månader varit försvunnen.

Besök facebookgruppen Hitta Patrik och FIKK hemsida.

Plats och utgångspunkten är i närhet av återvinningscentralen vid Lertagsgatan och Kajsabacksvägen i Hallsberg.
Hallsberg-Tisdag

FIKK - För att alla behövs