Örebro Futsal Club

Säsongspremiär för Ritz Nightclub och Kamferdrops på scenen

Fredagen den 25 augusti var det säsongspremiär på Ritz Nightclub, på scenen stod norska artisten Kamferdrops.

· Publicerad: 26 augusti 2017 · 04.23.
Foto: Martin Avedahl – Örebro Tribune

Efter en ojämn och relativt kall sommar var det äntligen dags för en efterlängtad säsongspremiär för Ritz Nightclub.

Över 1200 personer hade ikväll hittat ner till det gamla kallbadhuset. En bra siffra med tanke på den hårda konkurrensen i staden.

Annons ▾

Kamferdrops stod på scenen

Förutom säsongpremiär uppträdde även den norska artisten Kamferdrops på Ritz. Kamferdrops slog under sommaren igenom med en remix på låten Jag trodde änglarna fanns. Tillsammans med Despacito är det en av årets sommarplågor i Sverige.

Artisten släppte nyligen sina andra singel, en remix på Björn Afzelius klassiska ”Tusen bitar”. Låten ”Jag trodde änglarna fanns” spelades inte mindre än två gånger under kvällens spelning.

Kamferdrops har valt att inte avslöja sitt utseende och brukar därför ha färgglada peruker och rånarluvor under sina liveframträdanden.

Säsongen fortsätter på Ritz

Nu är premiären avklarad för Ritz och en fullpackad höst står inför dörren. Redan under kommande lördagen den 26 augusti så kommer nattklubbskonceptet Mystique sätta igång, den här gången gästar duon Rebecca & Fiona nattklubben.

Fredag den 1 september står Tjuvjakt återigen på nattklubbsscenen och den 8 september kommer Norlie & KKV tillbaka till Örebro.

Här kommer ett par bilder från säsongspremiären på Ritz Nightclub.

FIKK - För att alla behövs