Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub med Emil Assergård på scen

Fredagen den 22 september spelade Emil Assergård på Ritz Nightclub i Örebro.

· Publicerad: 23 september 2017 · 03.15.
Emil Assergård - Ritz Nightclub

Hösten har börjat bra för Ritz Nightclub, redan efter två välbesökta helger så var det dags för Emil Assergård att kliva upp på scenen. Assergård är en norrlandsgrabb som fick sitt genombrott i mitten av 2010-talet, redan efter två album så har han byggt upp en trogen fanskara.

Inte samma tryck som tidigare helger

Tyvärr lyckades inte Assergård dra lika stor publik som Norlie & kkv och Dani M. Publiktrycket var inte lika stort ikväll som tidigare, men Assergård bjöd på en trallvänlig konsert med enkla kommersiella poplåtar, dock saknades det där ”draget” som finns när det är fullt framför scenen.

Annons ▾

Förutom Emil Assergård så fick Ritz under kvällen besök av Paradise Hotel-profilerna ”Snygg Eric” Hagberg och Robin ”Mos” Andersson.

Bilder från kvällen på Ritz Nightclub.

FIKK - För att alla behövs