Örebro Futsal Club

Consid utsett till Gasellföretag – för sjätte året i rad

Utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri och samtidigt titulera sig som certifierad Googlepartner

· Publicerad: 5 oktober 2017 · 22.38.
Consid-DI-Gasell

Konsultbolaget Consid är ett av dom få som klarar att uppnå de tuffa kriterierna för sjätte året i obruten följd. ”Ett fantastiskt bevis på vårt driv” menar företagets VD, Peter Hellgren.

Consid-DI-Gasell

Dagens Industri analyserar varje år samtliga svenska aktiebolags årsredovisningar och utser sedan Sveriges mest snabbväxande företag till Gasellföretag, en utmärkelse som mindre än en halv procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kriterierna för att få.

Annons ▾

Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare

Gasellutmärkelsen premierar företag som visat prov på goda resultat sett till parametrar som omsättning, tillväxt och sunda finanser. För att utses till Gasellföretag måste bolaget uppfylla en mängd tuffa kriterier.

Nu utses det snabbväxande konsultbolaget Consid, med kontor i bland annat Örebro för sjätte året i obruten följd till Gasellföretag, något som gläder företagets vd, Peter Hellgren, enormt:

– Detta är ett fantastiskt bevis på att vårt driv och ständiga strävan att leverera på absolut högsta nivå. Att vi nu för sjätte året i rad får ta emot Gasell-statyetten gör oss mer beslutsamma än någonsin att fortsätta leverera lösningar i världsklass till våra kunder och att fortsätta på den stadiga tillväxtresa som vi är mitt uppe i.

Vidare betonar Hellgren vikten av den roll Consid har i att skapa arbetstillfällen runtom i Sverige.

– Under 2016 anställde vi 100 nya medarbetare under året, och under 2017 hade vi anställt drygt 120 individer bara under första halvåret. Det tyder på att vi är en enormt viktig spelare i att skapa arbetstillfällen i vårt land. Och det kommer vi fortsätta med.

Consid nu även certifierad Google Partner

Företaget Consid blir nu även certifierad Google Partner. En kvalitetsstämpel på de digitala marknadsföringstjänster som konsultbolaget erbjuder och del av den expertis som tillhandahålls inom bland annat Google Analytics, Google Tag Manager och Google Adwords.

Google Partner är en certifiering framtagen för att kvalitetsstämpla de företag som arbetar med digital marknadsföring och sökoptimering via Googles plattformar. Konsultbolaget Consid som erbjuder tjänster inom digital marknadsföring, IT och management har snabbt vuxit med kundmarknadsföringsuppdrag under de senaste åren.

Nu har Consid uppnått den volym och påvisade höga kvalité som krävs för att erhålla partnerstatusen ”Google Partner”.

Företaget Consid har kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö, Ljungby, Sundsvall, Storebro, Värnamo och Växjö.

Örebro Tribune har tidigare skrivit om företaget Consid och e-sportshackathon The Considition som äger rum den 8 november.

Vad är Gaselföretag?

Meningen med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa!

Begreppet Gasell skapades av den amerikanske forskaren David Birch. Ett Gasellföretag är ett litet snabbväxande företag och som Birch visade redan på 1980-talet det är det dessa företagen som skapar de flesta nya jobben, till skillnad från ekonomins elefanter som ständigt måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen.

Sedan 2000 utser Dagens industri varje år de snabbast växande företagen i vart och ett av Sveriges 21 län vid åtta Gasellfester från Malmö i söder till Umeå i norr.

FIKK - För att alla behövs