Örebro Futsal Club

Örebro Volley drömstartar med vinst i tre raka set

Örebro Volley drömstartar elitseriesäsongen med vinst hemma i tre raka set mot Sollentuna

· Publicerad: 7 oktober 2017 · 21.44.

Örebro Volley imponerade stort hemma i Idrottshuset när Sollentuna avvärjdes i tre raka set under lördagens match och starten på elitseriesäsongen. Örebrodamerna avslutade förra säsongen 2016/17 som bronsmedaljörer och man har i tidigare intervju sagt att man inför kommande har alla förutsättningar att vinna SM-guldet.

Nyförvärv poängbäst i hemmalaget

Nyförvärvet och tillika landslagsspelaren Diana Lundvall blev poängbäst i hemmalaget med tio poäng, sju anfall, två serveess, ett block och det är lika många som Sollentunas Matilda Altin.

Annons ▾

Nya australiensiska tränaren i Örebro Volley – Brendan Garlick har därmed fått en drömstart på säsongen.

Lindesberg i rysarmatch borta mot Linköping

Säsongens allra första elitseriematch utvecklades till en riktig rysare när länsgrannarna Lindesberg mötte nykomlingarna Linköpings VC som direkt satte sig i respekt när man chockade dom rutinerade gästerna från Lindesberg genom att plocka hem de två första seten.

Förhandsfavoriten Lindesberg, som tidigare säsong slutade som SM-fyra skulle både vakna, vända och vinna. Efter två raka setsegrar för Lindesberg var var det plötsligt kvitterat. Linköping VC kämpade in i det sista, men fick se sig besegrade med minsta möjliga marginal.

FIKK - För att alla behövs