Örebro Futsal Club

Död person anträffad på Järntorget – polisen misstänker brott

En man anträffades avliden på Järntorget i Örebro – förundersökning inledd om mord

· Publicerad: 6 januari 2018 · 18.15.
Polis-Järntorget-Örebro-ICON-PHOTO

En person har anträffats död i anslutning till dom offentliga toaletterna på Järntorget i centrala Örebro. Omständigheterna är sådana att man misstänker att ett brott kan ha begåtts. Polisen meddelar att det är en mansperson som anträffats.

– Han fördes med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro där han konstaterades avliden.

Annons ▾

Fler patruller och polisens tekniker på platsen

Polisen befinner sig på platsen med flera patruller och man har har spärrat av ett större område runt Järntorget. Polisens tekniker finns på platsen för att genomföra en platsundersökning. Polisen söker i omgivningarna och man kommer under kvällen knacka dörr samt ha förhör med vittnen.

Larmet inkom till polisen vid klockan 17.02 på lördagen efter att en privatperson funnit mannen och ringt till polisen. Personen har hittats avliden inne på toaletten.

En förundersökning om mord är inledd med anledning av de omständigheter som gjorts i samband med anträffande av mannen. Ingen person är i nuläget gripen och polisen ber allmänheten att höra av sig på telefon 11414 om man har gjort iakttagelser kring Järntorget strax före 17-tiden.

Foto: ICON-PHOTO

FIKK - För att alla behövs