Örebro Futsal Club

Larm om skottlossning i centrala Örebro

Larm inkommer om skottlossning sent under tisdagskvällen i centrala Örebro – patrull utlöste överfallslarmet

· Publicerad: 27 mars 2018 · 22.21.
Skottlossning - Polis

En stor polisinsats drog igång under tisdagskvällen efter att larm inkommer om skottlossning i centrala Örebro. Tidningen Aftonbladet skriver att två personer har setts skjuta mot en byggnad eller möjligen en bil i närheten av Trädgårdsgatan i Örebro.

Biljakt i centrala Örebro

Vid 21.30-tiden på tisdagskvällen inledde polisen en biljakt på en personbil som färdades i hög hastighet genom centrala Örebro och patrull ropade på förstärkning. Strax efter så reagerade allmänheten på att det har förekommit skottlossning vid korsningen av Trädgårdsgatan och Nygatan.

Annons ▾

Plats vid korsningen av Trädgårdsgatan och Nygatan har spärrats av där skottlossning har förekommit.

En bil med krossade rutor och punkterade däck har hittats på en parkering mellan Stallbacken och Stortorget. Polisen spanar efter gärningsmän och brottsoffer och man vill ha in uppgifter, om man gjort iakttagelser så får man kontakta polisen 114 14, säger Tommy Lindh, pressinformatör vid polisen i Bergslagen.

Ett stort antal polisresurser jobbar i ärendet.

Foto: Pressbilden – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs