Kortege med motorcyklar genom centrala Örebro den sista juni

Allt är nu klart – kortegen med motorcyklar kommer på lördagen den 30 juni att rulla genom centrala Örebro

· Publicerad: 23 maj 2018 · 22.53.
Milf MC Kortege

Ni missar väl inte kortegen med motorcyklar som kommer köra genom centrala Örebro den 30 juni. Klubben MILF MC meddelade under torsdagen förra veckan att allt var klart, man har fått grönt ljus från berörda myndigheter att tåget med motorcyklar kommer rulla genom Örebro den sista juni med start klockan 14.00.

Kortegen kommer att rulla i samband med ”Girls on Bikes for a good cause” som är en välgörande sammankomst som MILF MC anordnar varje år där man samlar in pengar som oavkortat går till Kvinnohuset i Örebro.

Annons ▾

Motorcycling Independent Ladies Forever

Namnet på klubben Milf MC har inget med den akronym och vulgära term som används inom ungdomskulturen. Milf står för Motorcycling Independent Ladies Forever.

Läs även Systerskapet MILF MC samlas återigen för ”Girls on Bikes for a good cause”

När vi på onsdagen står och pratar med Presidenten Bittan och vice Presidenten Marina så är vi alla överens att sammankomsten ”Girls on Bikes for a good cause” har växt sig större och starkar för varje år som gått och detta år räknar man med att det blir större än någonsin.

– Årligen så har vi sammankomsten här på klubben, den sammanfaller oftast mellan student och midsommar. Vi från klubben samlas tillsammans med flera andra under denna dag för att umgås och samlar in pengar.

Tidigare år så har vi åkt kortege med våra motorcyklar under denna dag. Det som är nytt i år är att vi har tillstånd att köra genom centrala Örebro.

Kortegen börjar rulla klockan 14.00, den 30 juni.

FIKK - För att alla behövs