Systerskapet MILF MC samlas återigen för ”Girls on Bikes for a good cause”

Det började med ett besök i klubblokalen – nu följer vi med medlemmarna år efter år.

· Publicerad: 6 maj 2018 · 00.02.
MILF MC

Det har snart gått ett år sedan vi skrev om motorcykelklubben MILF MC då medlemmarna samtidigt pratade om en en viktig sammankomst som väntade ”runt hörnet”. Varje år så samlar man tillsammans med andra medlemmar från flera andra motorcykelklubbar, prospekt, hangaround, supportrar och anhöriga in pengar till Kvinnohuset i Örebro.

MILF MC

MILF MC – den utvecklade klubbkänslan sköljer över oss hela tiden

Annons ▾

– Årligen så har vi en sammankomst här på klubben, den sammanfaller oftast mellan student och midsommar. Vi från klubben samlas tillsammans med flera andra denna dag för att uppmärksamma ROKS som är ”Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige”.

– Girls on Bikes for a good cause är evenemanget då vi träffas, vi umgås och samlar in pengar. Insamlade pengar går oavkortat till Kvinnohuset i Örebro.

Girls on Bikes for a good cause – den 30 juni

Även i år på lördagen den 30 juni från 12.00 så samlas man på klubben MILF MC för den årliga sammankomsten och välgörande insamlingen till Kvinnohuset i Örebro. År 2017 så fick man tillslut ihop ett rekordbelopp på hela 20072 kronor som lämnades över till representant till Kvinnohuset i Örebro.

MILF MC

Klubben MILF MC samlade in över 20000 kronor till Kvinnohuset i Örebro

Örebro Tribune kommer innan den 30 juni att skriva mer om denna sammankomst och insamling. Det är fortfarande ett par pusselbitar som måste falla rätt innan vi kan avslöja små godbitar inför denna dag.

Läs också: Ljusmanifestation i Örebro för avskaffandet av våld mot kvinnor

FIKK - För att alla behövs