Örebro Futsal Club

Bildextra från Regnbågsparaden 2018 i Örebro

Detta är den sjunde gången i ordningen som Pride anordnas i Örebro. Under 2017 så var det 7500 personer som deltog i Regnbågsparaden.

· Publicerad: 25 augusti 2018 · 19.07.
Foto: Örebro Tribune

Det är svårt att uppskatta hur många som deltog i årets Regnbågsparad, det kändes som om det var ungefär lika många som året innan.

Paraden startar vid Conventum och går sedan genom centrala Örebro och avslutas vid Stadsparken där andra jippon tar vid.

Annons ▾

I Stadsparken händer följande

18.00-21.00 TECKENSPRÅKSTOLKAD SHOW
Örebros Prideshow 2018 kommer alltså bli den absolut första Pride-showen i Sverige NÅGONSIN där showkonferencieren genomför all presentation på svenskt teckenspråk (andra teckenspråkstolkar översätter till talspråk).

Årets artister är Jessica Andersson, Smash Into Pieces, Magnus Carlsson & Sofia Vivere.

Med största scenshow kan man med stolthet utlova en härlig upplevelse fylld med duktiga artister, mängder av humor och naturligtvis lokala förmågor också.

21:00 – 22:00  SPEEDDEJTING
Speeddejting i Stadsparken

Efterfesten på Frimis Salonger

21.00-02.00 PRIDEFEST KLUBB SORRY
Dags att avsluta Örebro Pride och som vanligt så gör man detta med Örebros största HBTQ-fest som även i år kommer att hålla till på Frimis Salonger.

Det finns två dansgolv med den bästa musiken, tre barer att kunna handla och en skön chillavdelning på den stora terrassen. Självklart så bjuds det även på en av Sveriges bästa artister på scenen, vem det blir är en överraskning.

FIKK - För att alla behövs