Man gripen efter apoteksrån i centrala Karlskoga

Det var vid klockan 14.02 som ett apotek i centrala Karlskoga blev rånat. Mannen hotade personalen med kniv men kunde senare gripas i sin bostad.

· Publicerad: 17 oktober 2018 · 18.05.

En ensam gärningsmannen rånade vid klockan 14.02 på onsdagen ett apotek i centrala Karlskoga. Denne kom bland annat över narkotikaklassad medicin. 

Mannen ska ha hotat personalen med kniv och därefter lämnat platsen, det var dock oklart i vilken riktning. Ingen i personalen eller någon av kunderna skall ha kommit till skada under rånet.

Annons ▾

Polis grep mannen i sin lägenhet 

Polisen anländer till platsen och inleder en brottsplatsundersökning samt håller förhör med vittnen och målsägare. Man söker även i närområdet efter den misstänkte rånaren.

Bland annat får man ett tydligt signalement. Mannen ska varit  klädd i grå mjukisbyxor och svart luvtröja samt en höftlång tunnare täckjacka som var blåsvart med troligen rött foder. Dessutom hade denne glasögon och en stödskena på ena benet.

Vid klockan 14.35 anträffade polisen jackan och stödskenan på toalett i centrala Karlskoga. Ca två timmar senare vid klockan 16.37 kan polisen även gripa den misstänkte rånet i sin bostad.

FIKK - För att alla behövs