Åtta minuter sedan var biljetterna slutsålda till ”The Tallest Man On Earth” på Örebro Konserthus

Knappt hade media fått pressreleasen – biljettluckan hinner bara upp på glänt innan artisten sålt ut varenda biljett till Örebrokonserten.

· Publicerad: 26 oktober 2018 · 13.08.
Kristian Matsson - The Tallest Man on Earth
Foto – Peter Eriksson

Örebro sålde ut ”The Tallest Man On Earth” i rekordfart! Åtta minuter tog det och sedan var biljetterna slutsålda till ”The Tallest Man On Earth” på Örebro Konserthus. Biljetterna släpptes under fredagen den 26 oktober klockan 10.00 och knappt hade man öppnat förrän det var dags att slå igen luckan för denna gång.

— Detta är ett led i vår långsiktiga arbete att få hit fler artister av internationell kaliber och stärka Örebro, både som musik och konsertstad, säger Ki Sandholm från Kulturaktiebolaget.

Annons ▾

Rikt musikliv här i staden

— Det är sjukt kul! Att se det finns ett sånt intresse för den här typen av konserter i Örebro. Vi har ett väldigt rikt musikliv här i staden, se bara på aktörer som Örebro Konserthus, Örebrokompaniet, Conventum, Frimis, Satin, Ritz, City Örebro och klubbar som Klubb Mono med flera, säger Björn Wallgren från Kulturaktiebolaget.

Läs även – The Tallest Man On Earth kommer till Örebro: ”Det här kommer bli magiskt”

Mycket engagemang i Örebro

— Det är så kul att det finns så mycket engagemang i den här staden och att vi alla gemensamt jobbar mot samma mål – sätta Örebro på kartan både nationellt och internationellt, fortsätter Ki Sandholm från Kulturaktiebolaget”

”The Tallest Man on Earth” är Kristian Matsson, och en av dom finaste och mest innovativa trubadurer som det här landet har avlat fram. Med lika delar känslofyllt gitarrplock som genomvackert textmaterial så har Matsson blivit en angelägenhet för hela världen, kapabel till att få vem som helst på fall. ”The Tallest Man on Earth” har hittills förgyllt våra skivsamlingar med fyra album och en rad andra fristående släpp – nu senast projektet ”When the Bird Sees the Solid Ground”.

FIKK - För att alla behövs