Örebro Futsal Club

Inläggsinteraktionerna på sociala medier har varit stort – då använder vi den tjänsten

Vi fortsätter att använda sociala medier för samspelet till tidningen – kommentarsplattformen får gå tillbaka till sina huvuduppgifter.

· Publicerad: 12 december 2018 · 11.38.

Vi har under en längre tid utvärderat möjligheten till att kunna kommentera artiklar på Örebro Tribune via vår plattform Discourse.nu. Intresset har varit svalt och vi tar nu beslutet att nypa den kabeln. Forumet Discourse.nu kommer fortfarande ligga online och återgår till sina ordinarie sysslor, supporttjänster vid frågor.

Vi delar våra artiklar till sociala medier och via dessa tjänster så har flödet med kommentarer och andra interaktioner varit stort. Vi gör inga förändringar, läsarna bestämmer och kommenteringen och andra samspel får skötas via sociala medier.

Annons ▾

För information och support

Discourse.nu är resursen avsedd för att ge dig som besökare och användare information och support, relaterat till Örebro Tribunes tjänster och artiklar. Syftet med vår så kallade ”helpdesk” är att kunna informera dig om serverstatus, samtidigt som vi felsöker. Discourse.nu är ett öppet forum och gemenskap där du kan registrera dig som användare (gratis) och sedan öppna ämnen som andra kan enkelt kan ge svar.

Discourse.nu träffar du oss som jobbar på redaktionen – Örebro Tribune.

FIKK - För att alla behövs