Örebro Futsal Club

Bildspecial – Studentkortegen 2019 i Örebro

Onsdagen den 5 juni var det dags för studenten i Örebro. Vid lunchtid drog den årliga studentkortegen igång där studenterna visade upp sig för sista gången.

· Publicerad: 5 juni 2019 · 17.20.

Sommaren står för dörren och idag kom ett av de största tecken på det, studenten. Skolavslutningarna symboliserar att nu är det sommarlov. Men studenten är något speciellt för alla som går ut i vuxenlivet.

Örebro Tribune var i vanlig ordning på plats i centrala Örebro för att bevaka den årliga studentkortegen. Våra medarbetare kunde vittna om en lugnare kortege på flera år. Men självklart fanns det glada och partysugna studenter som äntligen kunde fira att skolan var slut.

Annons ▾

Här kommer ett bildspecial från studentkortegen 2019 i Örebro.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs