Örebro Futsal Club

Hoffmaestro fick hela Frimurarholmen att gunga

Fredagen den 14 juni uppträdde Looptroop Rockers och Hoffmaestro på Frimis Park i Örebro. Hoffmaestro fick hela Frimurarholmen att gunga.

· Publicerad: 15 juni 2019 · 00.22.

Looptroop Rockers och Hoffmaestro & Chraa uppträdde fredagen den 14 juni på Frimis Park i Örebro. De bägge artisterna bjöd Örebropubliken på två ösiga spelningar.

Sommaren är här och Frimis Salonger har under helgen bjudit på uppträdande och konserter i parken på Frimurarholmen. I torsdags uppträdde Weeping Willows, på lördag kommer Pistvakt. Och ikväll var det Looptroop Rockers och Hoffmaestro & Chraa som stod för underhållningen.

Annons ▾

Looptroop Rockers lika bra nu som 2005

Looptroop Rockers är en av Sveriges största hiphopakter och har varit verksamma sen 1991. Det stora genombrottet kom dock så sent som 2005 men gruppen har sen dess rönt stora framgångar i Sverige.

Ikväll agerade de förband till Hoffmaestro och gjorde det med bravur. Vid klockan 19:30 klev de upp på scenen i parken på holmen. Looptroop Rockers frontade av CosM.I.C, Embee men framför allt Supreme och Promoe sparade inte på krutet och bjöd örebroarna på en tung spelning.

Trots att genombrottet kom för snart 15 år sen och medlemmarna även haft solokarriärer är fortfarande Looptroop Rockers lika bra som 2005. Något man visar med kvällens spelning i Örebro.

Hoffmaestro fick hela holmen att gunga

Looptroop Rockers i all ära, kvällens huvudakt var Hoffmaestro. Denna grupp som slog igenom stort 2008 har gjort sig kända som ett av Sverige vildaste liveakter. Ikväll var inget undantag då gruppen lyckades få fart på en ganska snål skara publik.

Även om konceptet Frimis Park är bra så kliar man sig lite på huvudet då Hoffmaestro inte drog mer publik än vad de brukar göra. Samtidigt är det snart ett år sen gruppen besökte Örebro och intresset kan ha svalnat.

Men få band har konsten att få igång publiken som Hoffmaestro har. Och under konsertens inledning gungar i stort sätt hela Frimurarholmen. Gruppens bägge vokalister Jens Malmlöf och Kaliffa har bra scennärvaro, därför detta är en av Sveriges bästa liveakter.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs