Örebro Futsal Club

Storpublik såg Andersson Wij och Scocco uppträda

Torsdagen den 18 juli uppträdde Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco på Stadsträdgården i Örebro. Konserten var slutsåld och en storpublik hade hittat dit.

· Publicerad: 19 juli 2019 · 00.11.

Succésommaren fortsätter för Stadsträdgården i Örebro. Under torsdagen kunde man återigen lägga lappen på luckan när Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco kom på besök.

För ett par veckor sen slogs ett nytt publikrekord på Stadsträdgården när Carola uppträdde. Ikväll hade en precis lika stor skara besökare kommit för att se de bägge musikerna Andersson Wij och Scocco. Vädret var också perfekt för en utomhuskonsert.

Annons ▾

Verk från Scocco och Andersson Wijs låtskatt

De bägge artisterna Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco behöver egentligen inte någon presentation. Den ene är musikjournalisten som slog igenom i början av 2000-talet. Den andre är en av Sveriges största popartister med flera odödliga hits på sitt CV.

Ikväll skulle de bägge bjuda på flera verk från deras stora låtskatt. Och däremellan trevligt mellansnack och diverse ämnen och samtal. Bland annat berättade Tomas Andersson Wij hur den här turnén med Mauro Scocco kom till. Mauro i sin tur berättade om gamla anekdoter från tiden i Ratata.

Det blev även en välspelade konsert med två olika karaktärer. Andersson Wij hade en dramatisk ton i sin sång och under en av hans låtar grät en av besökarna framför scenen. Mauro är en person som alltid upplevts som tillbakadragen och så även i sin scennärvaro.

Pontus & Amerikanerna nästa akt på Stadsträdgården

Spelningen med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco var den tredje i sommar på Stadsträdgården. I lördags uppträdde Lisa Ekdahl och nu på är det dags för Pontus & Amerikanerna.

Det är en gratiskonsert skriver arrangören på sin facebooksida. Bandet som under sommaren 2018 på nytt stod på scenen tillsammans, detta var 20 år sen senast. Nu återstår det att se om de kan dra lika mycket publik som Carola och samt herrarna Andersson Wij och Scocco.

Missa inte heller Linnea Henriksson och Little Jinder som kommer uppträdda i augusti på Stadsträdgårdens utomhusscen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs