Örebro Futsal Club

Duo fast för spritstölder i Degerfors och Karlskoga

Vid klockan 11:32 greps två män i Degerfors efter att ha stulit sprit från systembolaget. De ska även stulit från systembolaget i Karlskoga.

· Publicerad: 2 augusti 2019 · 16.22.

Det var vid klockan 11.32 som en väktare stoppade två män i 45-årsåldern som hade stulit sprit från Systembolaget på Herrgårdsgatan i Degerfors. Detta efter att väktaren fått jaga de bägge männen som flydde från butiken.

En polispatrull anländer till platsen och tar över gripandet. I samband med det kontrollen av duon genomsöks även deras bil. I denne upptäcks mer alkohol som polisen misstänker har stulit från Systembolaget i Karlskoga.

Annons ▾

Misstänkta för spritstölder i Degerfors och Karlskoga

De bägge männen greps och medtogs till polisstationen för förhör. Deras fordon beslagtogs även polisen. I nuläget är det oklart just mycket sprit och till vilket värde duon har lyckats få med sig på sin spritturné.

FIKK - För att alla behövs