Örebro Futsal Club

Live at Heart släpper sista akterna inför festivalen

Tisdagen den 6 augusti släppte arrangören bakom Live at Heart de sista akterna som ska uppträdda på årets festival som äger rum om en månad.

· Publicerad: 7 augusti 2019 · 15.31.
Viktor Olsson uppträdde på Live at Heart 2018, nu återvänder han till Örebro. Foto: Martin Avedal

Med ca en månad kvar till årets upplaga av Live at Heart kunde arrangören i tisdags presentera de sista akterna som ska uppträdda. I artistsläppet återfinns lokala förmågor som Mohlavyr och David Södergrens Hot Five men även förra årets stipendiumvinnare Viktor Olsson.

Festivalen presenterar också ett nytt koncept Cashbox Caravan där fyra sing/songwriters delar scen. I år är det Don Graham, Barry Stagg, Marschall Potts och Peter Andersson som bjuder på musiken.

Annons ▾

JoyCut gör sin första spelning på Live at Heart

I det sista artistsläppet återfinns bland annat italienska JoyCut. Deras musik kan bäst beskrivas som filmisk och är instrumental och med två percussionister på scenen skapar de en otrolig stämning.

De blev personligen inbjudna av Roberth Smith från The Cure att spela på Meltdown festival i London. De delade även scenen med The Cure på INmusic i Kroatien. Live at Heart är deras första Sverige framträdande.

Förra årets fick Viktor Olsson låtskrivarstipendiumet, han uppträdde även på festivalen och kunde den 26 juli beskådas på Tjo i Tjögsta. Han återvände och kommer även uppträdda på Live at Heart 19.

Artistsläppet i helhet:

JoyCut (Italien)
ShaoDow (UK) – Ines
Rikas (Tyskland)- Ines
Leni Kravac (Slovenien) – Ines
Mister Roland (Portugal) – Ines
ECKOES (UK) – Ines
Amparito (Spanien) – Ines
April Henry (Kanada)
Beverly Kills – Excite
Tamzene (UK) – Excite
The Bowdashes (Danmark) – Excite
Like Elephants (Österike) – Ines
Don Graham (Kanada)
Roseph (Kanada)
Lovisa Krantz
BRTHR (Tyskland)
Our Man In The Field (UK)
Mohlavyr
Ludwig Hart
Miss Sister
Jonathan Fröberg
Emilia Merino
Mary Mi
Caroline Wickberg
Årets Ninja
Viktor Olsson
The Answer Stay
DSH5
Det är Kärlek
Bamboe (Spain)
Cashbox Caravan (Kanada/USA)
Barry Stagg (USA)
Marshall Potts (Kanada)
GRASS
Waves That Stray (Kanada)

Live at Heart firar 10 år

Årets festival markerar ett 10 års-jubileum och en av de spektakulärt bokningar är de forna popbandet Lolita Pops återförening. De kommer att spela på Frimis Salonger den 4 september.

Förutom Lolita Pop återvänder även bekanta akter som Royal Prospect, The Magnettes samt lokalartisten Meadows. Live at Heart äger rum mellan den 4-7:e september och är en av Sveriges största showcase-festivaler.

FIKK - För att alla behövs