Örebro Futsal Club

Heather Williams bäst i KIF när fansen fick välja

Fotbollssäsongen är över för KIF Örebro och igår kunde man presentera vem som fansen tyckt varit bäst i laget, det blev amerikanskan Heather Williams.

· Publicerad: 6 november 2019 · 17.45.

Heather Williams var bäst i KIF Örebro, det tyckte majoritet av de som deltog i omröstningen som klubben hade på sin hemsida. Totalt deltog 654 personer och man kunde rösta fram både de bästa spelar i A-Laget samt F19-laget.

— Jag vill bara säga tack! Det är en chock, men en stor ära. Tack för allt stöd jag fått, den här säsongen i KIF hade inte varit möjlig utan er. Jag hoppas att ni vet det, ni betyder väldigt mycket för oss. Ni har varit som min andra familj som stöttar mig varje dag, så stort tack. Säger Heather Williams på klubbens hemsida.

Annons ▾

Heather Williams fick flest röster av samtliga spelare

Den 26 oktober spelade KIF Örebro sin sista match i årets upplaga av Damallsvenskan. Det blev en förlust hemma mot Linköping med 1-3 efter två mål av landslagsstjärnans Stina Blackstenius.

I början av november fick man chansen att tycka till om vem som varit bäst i laget denna säsong. Totalt tog 654 personer chansen att delta i omröstningen och Heather Williams fick flest röster. Tillsammans med backarna Maja Regnås och Emma Kullberg slutade hon i topp tre.

Örebro Tribune tycker till

Örebro Tribunes skribent Martin Avedal deltog i omröstningen och la sin röst på just Heather Williams. Hans motiveringen om varför han ansåg att hon var bäst förra säsongen löd.

— Det är svårt att välja en spelare som stuckit ut i årets upplaga av KIF Örebro. När laget överraskade alla och tog poäng på lag som ansågs vara bättre var det framför allt defensiven som stack ut. Men när någon klev fram och gjorde de viktiga målen var det Heather Williams.

— KIF:s återkomst i damallsvenskan är en solskenshistoria med många bra prestationer. Maja Regnås och Emma Kullberg växte i försvaret, Eveliina Summanen och Jenna Hellstrom var bra på mittfältet. Men med Heather Williams i anfallet fick KIF den målfarliga forwarden som man under många år saknade när man spelade i Damallsvenskan.

FIKK - För att alla behövs