Örebro Futsal Club

Äldre par misshandlade och rånade på Norr i Örebro

Polisen blev vid klockan 14:17 larmade till Längbro torg i Örebro efter att det inkommit samtal om ett bråk på platsen, ett äldre par ska blivit utsatta.

· Publicerad: 19 november 2019 · 18.58.

Det var vid klockan 14:17 som polisen blev larmade till Längbro torg på Norr i Örebro efter att det inkommit samtal om ett bråk. Enligt uppgifter skall ett äldre par blivit utsatta för både misshandel och rån.

När polispatrullen anlände till Längbro torg var det först oklart vad som hade inträffat. Ett par fanns platsen som hade blivit utsatta för fysiskt våld och behövde uppsöka läkarvård.

Annons ▾

Tre gripna misstänkta för rån och misshandel

Efter att polisen hållit förhör med vittnen och kontrollerat de inblandade kan man konstatera att det äldre paret har blivit utsatta för både misshandel och rån.

Paret fördes till USÖ med ambulans där mannen ska haft skador på benet samt huvudet. Kvinna ska även hon blivit misshandlad och någon ska rykt ett halssmycke från henne. De bägge fick lindriga skador efter incidenten.

I nuläget finns tre misstänkta, två män i 20-årsåldern och en flicka i 15-årsåldern. Än så länge finns inget beslut om de kommer fortsätta vara frihetsberövande eller inte.

FIKK - För att alla behövs