Örebro Futsal Club

Örebro Ölhall var den perfekta miljön för vår sammankomst denna afton

Bara timmar efter frågan om den snabba bokningen går att fixa kommer meddelandet om att det är inga problem alls.

· Publicerad: 4 december 2019 · 08.12.
Örebro Ölhall

Sällskapet skulle på fredagskvällen fira oss och vår önskan var en öppen bar samt tilltugg att bjuda våra gäster på. Köket ordnar plocktallrikar bestående av frukt, ölkorv, ost, bröd och diverse snacks. Jag vill medge att nu i efterhand så hade vi önskat en mer matigare meny, detta då våra gästers magar kurrar ljudligt allt längre in under kvällens firande.

Örebro Ölhall

Snabb bokning inga problem

Vid kontakt med Örebro Ölhall för en snabb bokning endast dagar innan var personalen inte det minsta motsträvig. Redan inom ett par timmar så får vi ett meddelande om att det är inga problem, ett större bord var bokat inför kommande aktuella fredag på den populära puben Örebro Ölhall. (Yes Box *Kenny)

Annons ▾

Öppen bar till sällskapet med notan utställd på värdparet – fantastiskt

Vi öppnade baren för våra gäster som snabbt och enkelt kunde beställa sina favoriter bland dryckerna, en nota som senare skulle ställas ut till oss som värdpar. Sortimentet i baren kan verka oändligt. Dricker du dessutom öl, då kan du välja den allra finaste ölen från lokala bryggerier eller import av bästa kvalitet. Jag upptäcker samtidigt att Örebro Ölhall har utökat det övriga dryckessortimentet med vin, cider och spritdrycker sedan premiäröppningen.

Jag tyckte att det fungerade fantastiskt bra med en gemensam nota, vi betalade smidigt när vi lämnade efter denna fantastiska kväll.

Örebro Ölhall

Gästernas myller och ruffig pubkänsla fungerade för kvällen – ingen ”vanlig” sittande middag

Vår tanke denna speciella fredag som firades i kärlekens tecken var aldrig en ”vanlig” sittande middag utan vi sökte en plats där gästerna kunde få lite frihet och pubkänsla. Ölhallens atmosfär med sina ruffiga orange tegelväggar, de övriga gästernas myller var en perfekt miljö för vår lilla sammankomst denna afton.

Dubbelbokning och kommunikationsbristen gav oss långbord istället

Vi hade under någon minut blivit lovade källarvåningen för en mer privat tillställning, men dubbelbokning och bristen på kommunikation gjorde att vi fick ett långbord på markplan. Detta utgjorde inga större hinder, eftersom vi hade närmare till både bar och personal för allra bästa service.

Hela kvällen fylldes Ölhallen av människor, det var hela tiden en riklig ström av gäster. Detta fenomen gjorde att vi kände oss som ett ännu mer speciellt sällskap – vi hade reserverat ett bord och behövde aldrig tänka på att få sittplats. Det skapade en familjär hemmafest-känsla, och det var en otrolig fördel att vi kunde ha reserveringen under hela kvällen.

Örebro Ölhall

När Örebro Ölhall öppnade under september år 2017 var begreppet ölhall ett nytt koncept för vår mellansvenska, lilla stad. Ölhallar för tankarna mot Tyskland där det är vanligare med större anläggningar som serverar allehanda drycker, framförallt öl.

FIKK - För att alla behövs